Welkom bij De Witte Transport

Het bedrijf is ontstaan uit het enthousiasme van Joke en Hans de Witte. Hans is ruim 27 jaar in dienst geweest bij gerenomeerde transportbedrijven en heeft ervaring opgedaan in geheel Europa en zelfs ver daarbuiten. Dit werk omvatte het vervoer van vloeibare levensmiddelen per tankauto, tot het vervoer van verse en diepgevroren produkten per koelwagen. Joke is de laatste jaren steeds enthousiaster geworden in het meerijden wat geresulteerd heeft in het halen van alle rijbewijzen inclusief chauffeursdiploma. Wat op dit alles voor ons vanzelfsprekend volgde, was dat we allebei ook het ondernemersdiploma zijn gaan halen. Zo kreeg de wens van Hans om een jarenlange jongensdroom in vervulling te laten gaan steeds meer vorm: een eigen vrachtwagen!!

Vanaf 1 januari 2008 is “de Witte Transport” dan ook een feit.

We voeren dubbelbemande transporten uit door geheel Europa met onze DAF 105.460. Vanaf januari 2011 is ons wagenpark aangevuld met nog een DAF 95.430 die voornamelijk wordt ingezet in het containertransport gevolgd door nog een DAF 105 in juni 2012.

Doordat wij (waar nodig) dubbelbemand rijden zijn wij in staat aan iedere behoefte te voldoen betreffende snelle leveringen van uw produkten, vooral als het gaat om verre bestemmingen. In ons webalbum proberen we veel van de ritten zo goed mogelijk bij te houden. Hier krijgt u een idee van wat we doen en waar we zoal komen.

De Witte Transport

Dishoeckstraat 164
4381VA Vlissingen

info@dewittetransport.nl

Gsm: +31(0)6 21245321